tirsdag den 12. maj 2015

Sommer over land og by


Ja, titlen på dette indlæg er ikke ligefrem symbolsk med dagen i dag... men det handler også om dagen i går... i går var det nemlig bare det lækreste vejr, så da Bent kom hjem fra Kolding gik vi en god lang tur... vi besluttede os for at gå en tur gennem skoven og ned til Bønstrup Sø... Det er en tur, som vi af og til går, og det er så hyggeligt... og lige nu, hvor naturen jo bare er så smuk, så er det især en tur, jeg er vild med at gå... 


Vi gik den ofte dengang vi var ved at planlægge bryllup.. så satte vi os ned på en bænk nede ved søen og snakkede om de forskellige ting, vi skulle have ordnet.. Der var der nemlig ingen, der kunne høre os, så vi kunne snakke uforstyrret :) 

Da gik tilbage gik vi igennem skoven, der bare er så flot nu... elsker når bøgetræerne og bøgehækkene er ved at springe ud.. der er ikke noget flottere... 

Vi faldt så over en masse tomme patronhylstre... og vi fandt så ud af at de stammer fra når jægerne bekæmper bestanden af råger og lignende... ak ja, så blev jeg da så meget klogere :)

Vi fik så lige ordnet lidt mere i haven i går, da vi kom hjem... nu nærmer det sig, at vi kan tage vores nye terrasse i brug.. den mangler ikke at sætte sig meget mere, kun lidt midt på og ude i siden, så det er skønt :) 

Vi fik så også lige givet vores hoveddør en ekstra gang olie... så nu er den helt færdig :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...