onsdag den 3. juni 2015

Har været sat lidt ud af spillet i dag

Vågnede før kl. 8 i morges ved at Bent stod op... jeg vendte mig så om og sov til vækkeuret ringede kl. 8:45. 

Jeg skulle til læge kl. 9:45 til opfølgning efter at mine besøg på Vejle Sygehus... Jeg havde den vildeste kvalme, da jeg vågnede og den blev ikke mindre af at jeg fik noget at spise.. det plejer ellers at hjælpe at spise en banan, men der var ikke rigtig noget, der tog kvalmen i dag. 

Da jeg kom hjem sad Bent og jeg lidt ude i haven og nød det gode vejr... gik så ind og lagde mig efter jeg havde kastet op nogle gange og prøvet at spise lidt mere frugt, knækbrød og hvad jeg ellers lige kunne finde på, der evt kunne tage kvalmen, uden det dog havde nogen effekt..

Faldt så i søvn og sov et par timer... stod så op og tog noget vand og faldt i søvn igen... stod så først op igen ved 18 tiden, hvor Bent var i gang med at lave mad... Spiste et par mundfulde og så skulle jeg kaste op igen, så det var ikke meget aftensmad det blev til for mit vedkommende.. men sådan er det jo indimellem... 

Har så prøvet at spise lidt igen senere i aften, men med samme resultat, så jeg håber virkelig det er blevet bedre i morgen... ellers ved jeg godt nok ikke helt, hvad jeg skal stille op.. har ALDRIG haft det sådan her før... er bare helt færdig i dag... 

Har lige været ude og gå med vovserne.. det er skønt her til aften synes jeg... har frosset det meste af dagen, men det gjorde jeg ikke da hundene var ude.. sidder nu bare og slapper af og venter på jeg skal i seng.. selv om jeg har sovet det meste af dagen, så er jeg stadig noget så træt... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...