lørdag den 6. juni 2015

Sofaen har overmandet mig :)

Bent og jeg var i Kolding i dag... vi skulle i Elgiganten med min mobil... den har drillet lidt en uges tid nu, men nu havde den låst sig fast i opstartsskærmen, og man kunne ikke komme ind i selve telefonen, så jeg måtte jo overgive mig og tage til Kolding med den... Vi valgte så at gå nede fra banegården og op til Elgiganten (for dem der ikke ved hvordan de ligger i forhold til hinanden, så kan jeg sige det var en gåtur på små 5 km)... men vejret var jo dejligt, så det kunne ikke betale sig at vente på bussen.. 

Da vi var færdige i Elgiganten kom min bror og hentede os, og så var vi lige hjemme ved de gamle og få lidt frokost inden vi atter hoppede på toget hjemad igen... 

I eftermiddag har jeg så fået malet hegn og vi har fået ryddet lidt op... aftensmaden var nem idag, og efter vi havde spist gik vi en tur med hundene, så vi kan se Champions League finalen i fred uden at skulle ud og lufte hunde midt i kampen :) 

I morgen har vi for første gang i lang tid INGEN planer, så vi skal bare hygge os og så står aftensmaden på raclette :) vi laver, så vi har til 2 dage - så er det nem aftensmad på mandag :) 

Tror jeg vil bruge aftenen på at kigge lidt på mit galleri... det trænger vist til en opdatering... kan ske der kommer lidt mere herinde fra mig senere på aftenen... har i hvert fald overvejet at lægge lidt fokus på bloggen i dag... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...