torsdag den 11. juni 2015

Sommer i Danmark...

De sidste par dage har vejret da bare været helt perfekt... solen har skinnet, og jeg har fået lidt kulør på kroppen... jeg har så også pådraget mig lidt soleksem - en af de mindre heldige ting - men det er heldigvis i bedring... 

Vi har været rigtig meget i haven de sidste par dage, faktisk har vi nærmest kun været inde fra omkring ved 20 tiden om aftenen, så der er ikke blevet brugt meget el de sidste par dage :) og det er jo uden tvivl et af de store plusser ved sommeren... 

Vi har jo fået lavet vores græsslåmaskine, så nu skyder den ikke sort røg ud når den kører :) 

Jeg har prøvet at læse lidt igen, men det er ikke gået så godt.. jeg har læst omkring 30 sider på 2 dage, og jeg har ikke rigtig fået noget ud af det, har ikke kunne koncentrere mig nok om handlingen... håber seriøst snart det bliver bedre... er virkelig ved at være træt af det... 

Weekenden herhjemme er reserveret til Le Mans :) Jeg elsker at se Le Mans, og vi har gerne fjernsynet kørende alle de 24 timer, det varer... sidste sommer fik jeg en lur på sofaen om aftenen og holdt mig så vågen under en stor del af løbet... men har endnu ikke præsteret at holde mig vågen alle 24 timer - det er jeg trods alt for træt til... Og i år tror jeg slet ikke mine øjne vil være med til at se mere end sammenlagt måske 5-6 timer.... kan godt mærke hovedpinen bare ved at se en times fjernsyn, så nu må vi se, hvor meget af det jeg ser, og hvor meget af det jeg må nøjes med at høre :) 

Kan godt mærke, at al den friske luft virkelig gør noget ved energiniveauet... når solen skinner har jeg mange ting, jeg gerne vil have ordnet.. men når det så er lidt mere overskyet, så bliver jeg så træt... i nat sov jeg først efter kl. 3, og der var det allerede ved at være lyst... De få mørke timer er noget jeg er rigtig glad for ved sommeren :) 

4 kommentarer:

 1. Hejsa.. <3

  Det er da træls at du også har svært ved at læse.. Jeg kunne jo heller ikke, men så fik jeg nogle øjne øvelser af min kiropraktor.. han har også en neurologisk udd, så han kunne virkelig nogle tricks med mit syn.

  Vi ser også Le mans, det er sku hyggeligt.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Har også overvejet at snakke med lægen om det, hvis det ikke bliver bedre... det er desværre en del af de eftervirkninger jeg døjer med fra hjernerystelsen. Er også begyndt at have lidt tinnitus, så det er bare rigtig træls. Men det var jeg advaret om jeg godt kunne få, så det kom ikke som den store overraskelse.

   Jeg har smidt mig på sofaen og zapper lidt mellem Le Mans og Speedway :) Det er ikke nemt når man gerne vil se begge dele :) Men mon ikke jeg nok skal få set det jeg gerne vil :)

   Slet
  2. Altså det er jo altid et forsøg værd.. <3

   Slet
  3. Det er jo det... skal også ringe til dem om en måneds tid for at følge op på, hvordan jeg har det...

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...