torsdag den 9. juli 2015

Buzzador test - Veet Spawax

Nu var jeg så heldig, at være blandt de udvalgte til at teste Veet Spawax for Buzzador.... 

Jeg har aldrig prøvet voks før (har været en kylling, da jeg har frygtet det gjorde herre nas), men nu hvor jeg kunne afprøve kvit og frit tilmeldte jeg mig... og jeg var heldig... 


Allerede da jeg åbnede kassen blev jeg positivt overrasket over duften.... ved ikke lige, hvad jeg havde forestillet mig voksen ville lugte af, men i hvert fald ikke den søde behagelige duft af liljer.. 

Selve oplevelsen var helt klart også til den positive side... Min frygt for at det ville gøre ondt, var heldigvis ikke så slem endda :) Faktisk synes jeg ikke, det gjorde specielt ondt... altså selvfølgelig niver det lidt, men det kan man jo ikke komme udenom.. 

Det er nemt at smide et par blokke af voksen (alt efter, hvor meget man nu skal have vokset) i beholderen og tænde for den, så det smelter og er klar til brug.. Der er ikke alle mulige smarte foranstaltninger, som man lige skal sørge for inden man kan gå i gang.. Hvilket jeg ser som et stort plus.. når man er i gang så er man i gang!

Voksen tørrer hurtigt når man smørrer den på, men bevarer den behagelige duft. 

Jeg har siden modtagelsen prøvet et par gange, og er ganske godt tilfreds med resultatet... benene bliver bløde og selv hår ned i 2mm længde bliver fjernet... 

Alt i alt er jeg super tilfreds, og det er helt klart noget jeg kan anbefale andre. Jeg vil i hvert fald bruge den igen - hvis ellers sommeren har tænkt sig at komme tilbage :) Ej den skal helt sikkert bruges igen - uanset hvad :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...