lørdag den 18. juli 2015

En hyggelig lørdag

Vågnede kl. 9:30 i morges til duften af friskbrygget kaffe... min kære mand havde været oppe før mig i dag, så han havde lavet kaffe til jeg stod op...

Gik så i gang med at male hegn, da jeg lige havde fået lidt morgenmad... Bent var også i gang i haven, så det passede jo fint.. vi gik så en tur hen i ABC og handlede og da vi kom tilbage ringede min mor og sagde at hende og min bror kom herud en tur i eftermiddags... de blev så også og spiste til aften, og er faktisk først næsten lige kørt... 

Vi spillede en masse bold med hundene ude i haven i dag, så nu ligger de i hver sin ende af stuen og snorker... :) 

Burde egentlig gå i bad, men sidder og ser Politiskolen :) Selv om jeg efterhånden har set dem så mange gange, så kan jeg stadig se dem HVER gang de bliver vist i fjernsynet :) 

Håber I alle har en god lørdag aften :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...