onsdag den 1. juli 2015

Sol og sommer

I går morges vågnede jeg før kl. 7.... ville egentlig gerne sove videre, men solen stod lige på soveværelsesvinduet og skabte en varme så jeg ikke kunne sove videre... 

Stod så op og gik en tur over i Lagkagehuset, som åbnede i Vamdrup igår... købte noget morgenmad, gik i brugsen og købte en kalender og så gik turen hjem igen :) Gik i gang med at få kalenderen opdateret med diverse aftaler, fødselsdage osv. 

Bent indfandt sig i køkkenet ved 9 tiden og så fik vi noget at spise og gik udenfor og sad og snakkede lidt... vi gik så over i vores bøger/legetøjsforretning, som havde sidste åbningsdag i går, for at se om de havde nogle tilbud vi ikke kunne leve uden.. Vi fik da også købt lidt forskelligt - bl.a også noget karton, som jeg både kan bruge til kort og som ellers skal bruges til oppyntning til fødselsdagen næste måned... 

Undervejs hjem blev vi enige om, at vi ville tage en tur til Kolding og gå og kigge lidt... så op og på toget og til Kolding... Vejret var jo helt vildt skønt, så vi gik rundt og kiggede lidt, gik i Føtex og købte noget koldt at drikke og så satte vi os ned til åen og snakkede... Vi sad der små 45 minutter inden vi gik videre.. Vi gik så lige omkring Slots Isen, hvor jeg ikke kunne modstå fristelsen til at få en is, og så satte vi os om til Slotssøen, for vi havde lige knap en time inden næste tog gik, så vi tog det bare stille og roligt... 

Fik ikke rigtig købt så meget i Kolding, men et par sko og en lille gave til min far blev det da til... Men det var nu også mere for hyggens skyld vi gjorde det... for at have lidt kvalitetstid sammen :)

Fik mig så lige en lille morfar i går eftermiddags og så hentede vi mad på pizzaiaet til aftensmad... Jeg fik et flûte med kylling og bacon, og Bent fik en durum :) Hele aftenen i går sad vi ude foran pejsen, og så vi også lige lavet lidt i haven indimellem  også :) Satte mig i sofaen og tændte for fjernsynet da klokken blev 22:20, og det var faktisk første gang i går at vores fjernsyn overhovedet var tændt :) 

Så dog ikke mere end en lille time og så var jeg den, der var på vej i seng.. alt den friske luft havde gjort mig træt, så det var enten at sove på sofaen eller gå i seng... og jeg valgte så det sidste :) 

Har så sovet fantastisk godt indtil jeg vågnede kl. 7:30... var ellers kommet ind i en rytme med at sove længe,  men det er der ved at blive ændret på igen, så nu er jeg tidligt oppe om morgenen igen.. det gør mig nu heller ikke noget, for så får jeg da lavet lidt :) 

Bent har fri fra træning de næste 3 uger, fordi træningscenteret er ferielukket, så vi har nogle projekter herhjemme, som vi gerne vil have lavet.. Og så passer det jo fint, at have "kun" skal af sted om torsdagen til undervisning :) For så er der da en chance for at vi når det hele inden fødselsdagen :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...