tirsdag den 14. juli 2015

To-do listen bliver mindre...

Har lavet en To-do liste med ting, som jeg gerne vil have ordnet inden fødselsdagen næste måned..

En af de ting, som irriterede mig at den stod der, var Få lagt de sidste fliser.. Alle de gamle fliser, som vi havde pillet op og ikke brugt, dem skulle vi have lagt som sti ude i indkørslen.. Bl.a også, så vi kan køre min mormors kørestol ind i teltet.

I går gad jeg så ikke se stakkene af fliser længere, så vi besluttede os for at få dem lagt.. Det var satme hårdt, men nu er de lagt.. Ikke flere fliser, som ligger og griner ude i haven, og et punkt mere streget af listen..

I dag har jeg så fået støvsuget og vi har slået græs... Der er altid noget at lave, når man har have.. Men vil jo ikke undvære den, så arbejdet tager vi også med 😃

I aften har vi hygget med en gammel dansk film, og lige nu sidder jo og ser serie 😃

Hundene skal også ud og gå senere inden sengetid... Kan godt mærke jeg er træt i dag, så tror ikke klokken bliver meget mere end midnat inden jeg ligger i min seng 😃

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...