tirsdag den 18. august 2015

En hård dag

Jeg blev optaget af noget i fjernsynet i nat, så klokken var omkring 2, da jeg gik ind i seng... men kunne ikke sove, så jeg lå og vendte og drejede mig til klokken var omkring 4:30, hvor jeg så rejste mig og lagde mig ind på sofaen (havde de mest onde smerter i nakken, så uanset, hvordan jeg lagde mig, så kunne jeg ikke sove)... Inde på sofaen fik jeg mig lagt så nogenlunde, men kunne ikke sove alligevel, så jeg lå bare vågen og kiggede op i loftet.. 

Sidst jeg kiggede på uret, var klokken 6:45, så jeg er faldet i søvn en gang derefter.. vågnede så igen omkring kl. 10:30 og havde ikke fået mindre ondt, så jeg bestemte mig ret hurtigt for at tilbringe dagen på sofaen... 

Bent var ude og gå en tur i eftermiddag, men jeg kunne simpelthen ikke komme med.. har gået rundt og lignet en, der er pisse fuld hele dagen, så jeg havde ikke lyst til at komme for meget ud i dag.. så jeg blev liggende på sofaen og så en masse serier hele eftermiddagen.. 

Det er virkelig ikke sjovt på den måde at være "lænket" til sofaen eller sengen... men der er desværre ikke på nuværende tidspunkt, ret meget at gøre ved det... 

I aften har vi haft besøg af mine forældre og min bror... de havde lavet æble-pære kage, som de havde medbragt.. og det brokkede vi os bestemt ikke over :) det smager jo godt det skidt... 

Lige nu sidder vi og ser Champions League fodbold... vi nærmer os jo efteråret, så der er jo en hulens masse sport som starter op nu her... det kan man jo godt ligge og se, når man alligevel skal holde sig i ro :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...