mandag den 24. august 2015

Så er det blevet hverdag igen

Ja, Bent er startet til træning igen i dag efter sommerferien, så nu er hverdagen skudt i gang herhjemme.. Han er af sted 3 formiddage om ugen, så nu har jeg lidt alene-tid igen :) 

I dag er der dog ikke de vilde planer..har tømt opvaskemaskine og vasket de få ting op, som stod i vasken, men derudover skal jeg ikke rigtig lave noget... Har lidt ondt i dag, så jeg tager den med ro indtil manden kommer hjem... 

Vi skal højst sandsynlig have renoveret hus næste år, så jeg er ved sådan stille og roligt at få ryddet op i alle vores ting, og smidt en masse ud, som bare ligger til ingen verdens nytte... Selv om jeg gør det ofte, så synes jeg alligevel, jeg kan blive ved med at finde endnu mere at smide ud.. På et eller andet tidspunkt må det da få en ende :) Eller også er jeg bare for god til at lægge tingene i skuffer, skabe eller kasser i stedet for at smide det ud (det er absolut en rigtig oplagt mulighed) :) 

I dag er der kun 4 måneder til juleaften... det her år er simpelthen fløjet af sted, og det er endda ikke en gang fordi vi har haft meget at se til eller på anden måde haft nogle projekter, som har kunne få tiden til at gå hurtigere.. 

Vi er allerede i gang med at købe julegaver... bl.a mine forældre har ønsket sig nogle ting, som ikke er elektroniske apparater, der er garanti på, så dem har vi jo sagtens kunne købe nu, hvor vi endda også har været så heldige det var på tilbud.. Der er også et par ting, som vi har bestilt på Ebay, og de er også på vej :) Så vi er godt i gang :) 

Håber I alle har haft en rigtig god weekend :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...