søndag den 13. september 2015

Det var en mørk og regnfuld morgen...

En sætning lidt i den stil, er den perfekte beskrivelse af min morgen... jeg vågnede kl. 6:15 og kunne ikke sove længere... ret belastende skulle jeg hilse og sige - især pga det faktum, at klokken også var over 3 før jeg sov i nat... 

Så tror pænt meget, at der venter mig en morfar i løbet af dagen... 

I dag er det rigtig efterårsvejr... det har regnet siden en gang i nat og det regner stadig... sikket strålende vejr - eller noget... 

I aften starter NFL sæsonen sådan for alvor... det er dagen, jeg har venter på siden Super Bowl i februar.. Og traditionen tro, står menuen herhjemme på hjemmelavede burgere... det plejer vi altid at få den dag NFL sæsonen starter, så i år skal da ikke være nogen undtagelse :) Og netop det, at jeg ved der kommer gode kampe gør, at jeg er nødt til at se om ikke jeg kan få en morfar i løbet af dagen... nu er det jo heller ikke ligefrem vejr til de store udendørs aktiviteter i dag, for det som jeg kunne gøre - det gider jeg ikke gøre i regnvejr... det er nemlig at slå græs, men det må altså pænt vente :) 

Har lyst til at høre julemusik og skære til julekort... måske jeg bare skulle udnytte at Bent ligger og snuer i endnu, og sætte mig ud i køkkenet og sætte lidt musik på :) ikke at jeg kan holde til særlig meget, når det kommer til at skære, men lidt af gangen går jo også nok :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...