torsdag den 22. oktober 2015

Allerede torsdag igen

Ja, så er det allerede torsdag igen... 

Denne uge er fløjet af sted... Mandag var jeg med Bent i Kolding, og vi gik så en tur gennem byen og fik mine brikker rettet inden vi tog toget hjem.. 

Mandag aften sad vi og så lidt fjernsyn og hyggede os..

Tirsdag valgte jeg så igen at tage med Bent... han skulle til møde på jobcenteret kl. 13, så han skulle have halvanden time til at gå efter træning... som den gode kone jeg er, tog jeg med ham, for så kunne vi da gå rundt og hygge os sammen.... 

Jeg tog så med til træning, og sad pænt og ventede på ham... i mellemtiden sendte jeg en mail til min sagsbehandler og fortalte hende, at jeg var begyndt at tage med Bent til Kolding indimellem, for ligesom at udfordre min angst lidt... altså, selvfølgelig snakker jeg ikke med folk deroppe, det er jeg simpelthen for angst og genert til, men i tirsdags satte jeg mig ind i hallen og kiggede mens Bent spillede badminton, så det er store fremskridt...

Da han var færdig, gik vi en god tur, og inden vi nåede Nørregade igen tirsdag eftermiddag, var vi oppe på at have gået lige knap 15 km, så det var rigtig fedt!!!!

Da Bent skulle på jobcenteret til samtale med sin sagsbehandler og kontaktpersonen fra aktivering, tog jeg med. Var så så heldig at min egen sagsbehandler kom forbi, hvor jeg sad og så fik jeg lige en snak med hende. Hun er bare noget af det sødeste, og helt klart den bedste sagsbehandler, jeg har haft. 

Vi snakkede så om, at jeg kommer i et ret og pligt tilbud (for at bevare retten til kontanthjælp) oppe i træningscenteret... jeg skal af sted 2 gange på 2 uger, og så er det det... jeg får samme kontaktperson som Bent, og det bliver tilrettelagt sådan, at jeg kan komme derop med Bent... når de 2 uger så er gået, kan jeg komme på venteliste, hvis jeg har mod og lyst, så jeg kan komme fast derop... det er ikke noget, hvor jeg skal bruge alverdens fancy maskiner... hvis jeg "kun" nøjes med 15 minutter på en motionscykel, så er det fint.. det er mest af alt for at få mig ud blandt andre, så jeg bekæmper angsten...  og så mener min sagsbehandler, at det er det bedste at "udnytte" at Bent også er af sted.. Men jeg fik rigtig meget ros for, at jeg selv har taget initiativ til at komme lidt ud... 

Der er ikke fastsat noget starttidspunkt endnu, det kommer også an på, hvad reumatologen siger torsdag i næste uge.. glæder mig helt vildt til at komme derned, og se om hun kan hjælpe mig... 

I går lå jeg i sengen stort set hele dagen... havde den mest modbydelige hovedpine og samtidig føltes det som om, der stod en og slog med hårdt ned i nakken og højre skulder... Var oppe på at tage max dosis af de smertestillende piller jeg har, men lige lidt hjalp det... gik i seng kl. 21:15 og sov så et par timer, hvorefter jeg vågnede og havde det langt værre end tidligere, så måtte op og gå rundt en halv times tid før jeg kunne sove igen.. 

Vågnede så til gengæld også kl. 5:30 her til morgen, men havde det dog bedre, så jeg valgte at stå op... 

Bent er taget til Kolding her kl. 9, og han er først hjemme ved 15 tiden i dag, så jeg har det meste af dagen for mig selv :) Så er det bare med at finde på noget at lave... Overvejer at der skal pyntes lidt til Halloween, men det tager jo ikke en hel dag :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...