torsdag den 29. oktober 2015

En god nats søvn... eller sådan da

Faldt i søvn på sofaen før kl. 22 i går, og stod så først op 9:35 i dag... har godt nok været vågen et par gange i løbet af natten, og gik jo også ind i seng på et tidspunkt... så alt i alt har jeg sovet udmærket i nat... 

Har haft voldsom hovedpine de sidste par dage, og det føles som om der sidder en kniv i nakken... det er rigtig træls, men jeg kan jo nok ikke gøre så meget ved det lige nu... må vente til jeg skal til reumatolog d. 11. november... 

Men jeg skal da være ærlig og sige, at jeg forbander ham, som ikke havde ryddet sne den dag, jeg faldt... havde det ikke været for ham, så havde jeg ikke skulle igennem alt det her nu.. Én ting er i hvertfald sikkert, Bent og mig undlader IKKE at rydde sne ude foran... for vi skal ikke være skyld i at andre får det sådan her... 

Men nu er det jo snart november, og dermed også tid til at  vi her i huset så småt begynder at bage til jul... vi bager til os selv og til mine forældre, så der er nok at gå i gang med... også derfor vi starter tidligt, for så kan vi bage i det tempo, vi nu selv synes jeg kan holde til :) 

I aften er der Gourmet aften ovre i Brugsen, og der er Lysfest nede på torvet, hvor der bliver samlet penge ind til Kræftens Bekæmpelse... Det er så flot, og selvfølgelig skal vi derned og kigge... mine forældre kommer også herud, og så følges vi begge steder hen... 

Håber I alle får en rigtig god dag og aften :) 

2 kommentarer:

 1. Det er så dejligt at du fik sove godt søde <3

  Håber i har haft en hyggelig dag og aften, det ser i hvert fald sådan ud..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Er så meget i underskud af søvn, så jeg nyder alle de nætter jeg får sovet igennem... kan godt mærke, at de dage jeg er med Bent i Kolding trætter mig meget mere end alle andre dage... men det er jo nok ganske naturligt :)

   Det var en rigtig hyggelig aften, og vi fik smagt en masse lækkert ovre i Brugsen og fældet en tåre (ak ja den sentimentalitet) nede ved rundkørslen, da vi så alle lys.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...