torsdag den 8. oktober 2015

Er klar til fødselsdag i morgen

I morgen fylder mit livs kærlighed 40 år, og det skal selvfølgelig fejres.... altså ikke forstået sådan, at der skal holdes noget vildt... vi bliver 6 i det hele, så det skal nok blive hyggeligt.. 

Vi har i dag fået ordnet en del af de ting, som egentlig var meningen vi ville have lavet i morgen... men nu er det gjort, og det gør mig bestemt ikke noget... 

Dagen i dag er gået med: at skære lidt til kort, at lave brunkagedej (det var absolut ikke noget jeg havde planlagt, jeg skulle gøre), der er lavet kærnemælksfromage, bagt rugbrødslagkage, dækket bord, lavet 2 slags smør til de bagekartofler som vi skal have i morgen, og så fik jeg lige lavet lidt pastasalat som vi fik til aftensmaden... 

Alt i alt har vi nået mere end forventet... og jeg kan godt mærke, at jeg er ved at være træt... vågnede før kl. 6 i morges fordi jeg skulle på toilet, og så kunne jeg jo lige så godt lufte hunde når jeg var oppe... gik så dog i seng igen og vågnede kl. 7:20, og der kunne jeg ikke sove længere... 

Bent var ved lægen i dag, så han var ikke til træning, og i morgen har han også fri, da alle kontaktpersonerne skal til haste internt møde.... så han har lang weekend, og det gør jo ingenting når han nu har fødselsdag :) Og så kan jeg jo hygge lidt ekstra om ham...

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...