søndag den 4. oktober 2015

Må nok hellere give lyd fra mig

Har ikke haft det så godt den senere tid, så bloggen er blevet forsømt... Helbredet er trods alt det vigtigste for mig...

Det er weekend og jeg skal bare slappe af...  næste uge bliver hård, så det er virkelig nødvendigt, at batterierne bliver ladet op..

Er blevet henvist til en reumatolog, så hende skal jeg have ringet til mandag morgen. Skal så med Bent ind til Kolding, fordi jeg skal til møde på jobcenteret.. Ikke fordi jeg skal i gang med aktivering, for de kan ikke sende mig udvikling noget, så længe, der ikke er bedring i min tilstand.

Er egentlig gået i seng, men ville lige smide et hurtigt indlæg inden jeg sover...

Håber I har en god weekend 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...