torsdag den 12. november 2015

Bloggertræf 2015 - Goodie-bag - Beauty Supply

Sponsoreret indlæg - Bloggertræf 2015 - Goodie-bag - Beauty Supply

Beauty Supply havde også valgt at smide lidt forkælelsesgaver i goodie-bagen til bloggertræffet.

De havde sponsoreret vatpinde og vatrondeller fra mærket YniQ. 

Jeg kendte ikke til Beauty Supply i forvejen, men jeg blev rigtig overrasket over designet på vatpindene... De er runde i den ene ende, som vi kender fra andre vatpinde, men så er de flade i den anden ende, og det er super praktisk synes jeg... Det har faktisk jævnligt generet mig, at en vatpind ikke har haft en flad ende, bl.a fordi jeg har tendens til at lide af øjenbetændelse, og det er altså mere behageligt at bruge en flad vatpind til fx at vaske øjet, så er der ikke så store chancer for at jeg prikker mig selv alle mulige steder i øjet (uden briller ser jeg IKKE særlig godt)...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...