torsdag den 5. november 2015

En dag på sofaen

Som nævnt i går, er Bent længe væk i dag, så jeg har en alene dag herhjemme... Havde ikke rigtig lavet nogen planer, og det er da vist også godt det samme... 

Da jeg stod op 8:15 havde jeg simpelthen så ondt i mit højre baglår, og smerterne trækker ned gennem læggen... ved ikke om jeg har ligget forkert eller sådan noget, men ondt gør det i hvert fald... 

Skulle over på posthuset og sende et par pakker, og det tog mig næsten en halv time og komme derover og hjem igen.. selv om der er måske 100 meter over til posthuset... Har virkelig SÅ ondt... men der er jo nok ikke så meget at gøre ved det... 

Lige nu ligger jeg på sofaen og slapper af.. burde egentlig gå i bad, men vil hellere vente til Bent kommer hjem, så er der i det mindste en herhjemme ved mig... Om jeg går i bad nu eller venter små 3 timer, gør jo nok heller ikke den store forskel :) 

I aften har vi planlagt en rigtig hyggemiddag... vi skal have raclette... Det smager så godt, og der ryger altid lidt ekstra ned, når man sidder og spiser stille og roligt... 

Tror jeg vil se, om jeg kan få mig en lille lur... måske det er blevet bedre med benet senere... 

Nu, hvor jeg var så heldig at få en goodiebag fra bloggertræffet, så må jeg hellere se en af dagene,  om ikke jeg kan komme i gang med at få skrevet nogle indlæg om de lækre produkter, der var i... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...