lørdag den 7. november 2015

En særdeles aktiv lørdag

Vi sov længe i dag (jeg sov til kl. 9 og Bent til kl. 11)... da jeg stod op fik jeg skrevet et par julekalenderindlæg inden Bent indfandt sig i køkkenet og sagde godmorgen :) 

Posten kom også med pakke til mig i dag... Bloggeradventsgaver fra Sascha :) Glæder mig til at se, hvad hun har fundet på til mig..  

Da Bent havde fået sin morgenkaffe gik vi i gang med hovedrengøringen herhjemme... vi fik tørret støv af over hele hytten, vasket krukker, lysestager og alt af, så nu er der klar til at vi snart kan komme i gang med at pynte til jul :) 

Vi mangler kun at få støvsuget, men det kan jeg gøre i morgen, hvor jeg har nogle timer alene hjemme, da Bent skal til MR-scanning i Middelfart...

I eftermiddags fik jeg en mindre nedtur, så Bent puttede mig under min dyne inde på sofaen og så gik der ikke længe, inden jeg var i drømmeland.

Lige nu sidder vi og ser lidt håndbold, og så skal der ellers hygges i aften... vi har snakket om at sætte en film på, og koble lidt af efter nogle hårde dage... det tror jeg også vi trænger til :)

Håber I alle har haft en god weekend indtil videre :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...