onsdag den 4. november 2015

Har nået SÅ meget i dag

Jeg sov længe i dag... til klokken 10:30... eller rettere, jeg havde forinden været oppe kl. 7, hvor både hundene og jeg skulle tisse... og derefter var det ind under dynen igen, for for pokker, hvor var jeg træt... Det var bare en af de morgener, hvor jeg bare IKKE kunne vågne... 

Da jeg så endelig tog mig sammen til at stå op, sad jeg ude i køkkenet og snakkede med Bent... vi havde ikke rigtig noget vi skulle nå i dag, så vi kunne bare tage den med ro... 

Vi blev så enige om, at vi ville ringe hen og høre mors moster og onkel for at høre, om de gav kaffe, og vi skulle da være så velkomne.. Så der gik vi hen ved 14 tiden, og så var vi hjemme igen ved 16:40 tiden... 

Fik også pakke fra Jeanette i dag :) Nu kunne jeg jo ikke deltage i bloggertræffet i lørdags alligevel, men Jeanette og GiZmo havde været så søde og bestemt, at jeg gerne måtte få en goodiebag alligevel, og det var så den, jeg skulle hente i dag :) 

De har så også sendt et par julegaver med til mig...  og dem har Bent så gemt, så jeg ikke lurer... det er godt gjort, at man skal mistænkes for at lure i gaverne - det kunne jeg da ALDRIG finde på *host host*...

I aften har vi så slappet af og set lidt fodbold... kan mærke jeg har haft brug for at slappe lidt af ovenpå nogle hektiske dage... 

I morgen skal Bent have lang dag, han skal både til træning samt noget jobsøgning i morgen eftermiddag, så han er først hjemme ved 16 tiden, så jeg har ingen planer udover at ligge på sofaen og se film... Jeg støvsugede i dag, så det skal jeg ikke spekulere på i morgen... 

Skulle måske prøve at se lidt nærmere på alle de ting, der er i goodiebagen, men nu må vi se, hvor langt jeg når... Skal i hvertfald over på posthuset og have sendt et par pakker...

Tror snart jeg vil se dyner... kan mærke varmen brede sig i nakken, så er det snart tid til at tage nattens smertestillende og gå i seng...  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...