torsdag den 26. november 2015

Klar til julehygge på søndag

Sidste år holdt Bent og jeg julehygge for mine forældre, min bror, min moster, onkel og 2 fætre 1. søndag i advent, og det har vi så aftalt vi også skal gøre i år... 

Vi har inviteret dem til kl. 14 på søndag, hvor vi så skal hygge med æbleskiver, småkager og juleknas. Vi skal så også spille pakkespil inden vi skal ned på toret og se juletræet blive tændt kl. 16. 

Glæder mig rigtig meget, og i dag fik vi så ordnet det sidste, så vi nu har alt klar til på søndag... Vi fik lavet konfekt i dag og bagt de sidste småkager... 

Så nu venter vi bare på det bliver søndag... eller rettere, vi mangler lige at få hentet gran og lavet dekorationer, og så er vi klar... Glæder mig rigtig meget... Kan godt mærke jeg har meget mere overskud til alt sådan noget efter vi ikke har Jessica at slås med i hverdagen...

I dag har jeg stort set ikke haft nogen stemme det meste af dagen... den influenza har sat sig på stemmebåndet, så Bent har dejlig meget ro herhjemme... Han mener selv, at det er nu her han skal provokere mig, for nu kan jeg jo ikke skælde ham ud... Det synes jeg nu ikke lyder som en særlig god idé :) 

Har drukket adskillige kopper te i dag, og det er som om det lindrer lidt på halsen... min hals føles ikke som sandpapir her til aften, men når jeg hoster piver min hals helt vildt... så der går nok lige nogle dage inden jeg er helt på toppen, men sådan er det jo bare... Håber bare jeg er mere rask på søndag... 

På  søndag må jeg jo også åbne mine første adventsgaver - både fra Bent og den til BloggerAdvent :) glæder mig SÅ meget... 

Nå, det kunne være jeg skulle se om jeg snart kunne få lidt søvn... det er ikke blevet til så meget søvn de sidste par nætter... 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...