søndag den 1. november 2015

Øv øv og mere øv...

I dag var det meningen,at jeg skulle til Odense og deltage i bloggertræffet, som Jeanette og GiZmo  har arrangeret... men af heldbredsmæssige årsager har jeg været nødt til at melde afbud... Og det er virkelig noget øv... 

Men der er jo desværre ikke så meget at gøre ved det... helbredet er trods alt det vigtigste... 

Har så bare været hjemme i dag... har haft ekstremt ondt i min skulder, og er svimmel som bare pokker... har i det hele taget en rigtig øv dag/aften i dag... har virkelig ingen overskud til noget som helst... så det er måske nok fint nok, at jeg ikke tog af sted i dag... det kunne jo være gået galt i toget undervejs frem eller tilbage, så må bare håbe der bliver arrangeret noget en anden gang, og at jeg så kan være med der... 

Har så mange ideer til, hvad jeg gerne vil blogge om, men der skal lige være overskud til det... og som det er lige nu, så kan jeg ikke holde til at sidde ret meget ved computeren, så jeg prøver lidt ad gangen at skrive lidt... 

Nå, tror jeg vil tage mine piller og se om jeg snart kan finde ro... ligger på sofaen og ser gyserfilm  - det er jo halloween, og traditionen tro vises der jo gyserfilm i dag... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...