lørdag den 19. december 2015

Julekalender 19. december

Dagens julebillede er fra i år, og forestiller alle kalendergaver til Bent... 

Sidste år lavede jeg pakkekalender til ham, uden han vidste noget, for jeg syntes jeg ville lave en lille overraskelse til ham, for at glæde ham efter det lorte år han havde sidste år... 

I sommers kom vi så til at sidde og snakke om pakkekalender til min bror og så nævnte Bent at han altså også gav mig adventsgaver i år (det gjorde han også sidste år). 

Jeg var så daværende tidspunkt også allerede i gang med at finde på 24 små gaver til ham, og I skulle se hans ansigt, da han hørte at han også får gaver hver dag julen igennem i år - det var ligesom at se et barns ansigt når det får julegaver. 

Det med pakkekalender synes jeg absolut ikke kun er for børn... jeg synes absolut også godt, man kan forkæle sig selv eller sin partner med en pakkekalender... eller for den sags skyld sine forældre, hvis man vil glæde dem lidt ekstra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...