tirsdag den 1. december 2015

Så blev det december

Så er det blevet december... for mit vedkommende har jeg glædet mig, til at julen atter skulle komme forbi... 

Det lille hjem er klar til en måned i hyggens tegn... Der er bagt småkager, pyntet op, ordnet julekort og langt de fleste gaver er ordnet :) 

Jeg vil i år lave en lidt anderledes julekalender... som mange af jer nok ved, så tager jeg MANGE billeder, og jeg har rigtig mange billeder liggende på computeren... men anyway, så vil jeg i år, hver dag poste et billede og skrive en historie til hvert billede... det er naturligvis mine egne billeder... 

Hver søndag i advent, kommer der selvfølgelig adventsgaveindlæg, men jeg vil også komme med en opskrift på lidt lækkert julebag eller julekonfekt... 

Håber I alle får en god december måned :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...