onsdag den 30. december 2015

Tiden går for hurtigt

Synes tiden er gået alt for hurtigt den sidste uges tid... har ikke rigtig lavet noget vildt.. har siden 1. juledag stort set ikke lavet andet end at ligge herhjemme på sofaen, se diverse film eller genudsendelser i fjernsynet... 

Bent og mig har været ude og gå en god lang tur hver dag, men det er så stort set det eneste "fornuftige", jeg har udrettet.. altså vi har fået sat alle vores julegaver på plads, samt ryddet lidt op og fjernet lidt julepynt... Vi plejer normalt først at fjerne vores julepynt Hellig 3 Konger (d. 6. januar), men den falder jo en onsdag i år, og eftersom vi skal i gang i aktivering igen på mandag, så vil jeg gerne have det væk inden da... Så senest i weekenden kommer kasserne ned og julepynten væk til næste jul... 

I  morgen (eller rettere senere i dag) skal vi lige en tur til Kolding og have handlet det sidste ind til på torsdag... Vi skal være herhjemme sammen med mine forældre og bror igen til nytår, så det skal nok blive hyggeligt nok... 

Vi mangler kun lige at købe lidt mere til maden, pynten har vi sørget for... Jeg skal også prøve selv at lave citronfromage fra bunden i år, så det glæder jeg mig til at se, om jeg kan finde ud af :) Ej, jeg plejer nu ikke at have problemer med noget med husblas, så mon ikke det nok skal gå alt sammen... 

Nå, det kunne være jeg snart skulle se og finde min seng... skal jo op i  morgen, så vi kan komme i gang... 

2 kommentarer:

  1. Jeg kan virkelig bare heller ikke følge med i år.. fatter ikke hvor den jul og nytår blev af..

    SvarSlet
    Svar
    1. Fatter i det hele taget ikke, hvor den december blev af.. synes måneden fløj af sted...

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...