fredag den 8. januar 2016

En sundere livsstil

Efter mit fald sidste år, har jeg ikke sådan rigtig gået så meget op i det med vægttab.. altså, ikke sådan forstået, at jeg bare har været total usund, men der er da alligevel kommet næsten 3 kg på, og eftersom jeg stadig har et mål at opnå, så besluttede jeg mig for, at NU skal de altså væk igen de par kilo ekstra (plus de kilo, som jeg i forvejen manglede for at have tabt mig nok i min egen optik)... 

Sidste weekend bestemte jeg mig for, at sodavand er absolut no-go i hverdagene (det er for let at tage en sodavand, hvis man lige trænger til noget at drikke)... og jeg er jo i forvejen en der drikker meget vand, så nu har jeg ikke drukket sodavand siden sidste weekend... har sagt til mig selv, at en enkelt sodavand er ok i weekenderne, men IKKE ellers... 

Og det er nu egentlig gået ganske fint med at holde den.. faktisk lettere end jeg troede... så jeg er optimistisk :) I dag overvandt jeg så virkelig min angst.. Jeg har jo nogle måneder været med Bent inde i træningscenteret et par gange om ugen, dog har jeg stået på "sidelinjen" og kigget, MEN  i dag satte jeg mig så for første gang på en motionscykel... Ja, det lyder måske ikke af det vilde, men jeg er stolt af mig selv... 

Planen er så, at jeg skal træne 2 gange om ugen... det er ikke det vilde jeg kan holde til, men lidt er jo bedre end ingenting... Har en aftale med fysioterapeuten deroppe om, at jeg tager det i mit eget tempo, og kan jeg kun holde til 10 minutter, så skal jeg ikke træne mere... Jeg kan ikke rigtig holde til at bruge så mange af maskinerne (kan ikke rigtig bruge nogen, hvor jeg "trykker" maven for meget pga mit spiserørsbrok og min skulder sætter også nogle begrænsninger)... men man er jo nødt til at starte et sted... Og så længe jeg kan træne gratis, som en del af min aktivering, så er det jo med at udnytte det.

Kørte 17 minutter på cyklen i dag, og fik kørt lidt over 5 km, og det er ok synes jeg selv.. fysioterapeuten sagde det var mega godt gået (ikke mindst også pga min social angst)... Så det var dejligt med lidt ros :) 

Nu skal jeg så bare lige ind i en rytme igen med at spise 5-6 gange om dagen.. ligger på 3-4 nu her, så skal lige klemme et enkelt lille mellemmåltid ind ekstra, men én ting ad gangen... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...