lørdag den 2. januar 2016

Et nyt år er i gang

Ja, så skriver vi altså 2016... Det har vi jo altså gjort siden i går, men har bare ikke lige været meget online siden torsdag eftermiddag...

Håber I alle havde en god nytårsaften... Vores var rolig og rigtig hyggelig..

Vi var i Bilka en tur torsdag middag, da min mand mente jeg skulle forkæles lidt med nyt tøj... Det endte så med at blive nye leggins, en sort nederdel samt en velourbluse... Det er så sjældent jeg køber noget til mig selv, så jeg brokker mig ikke 😊

I går kørte min far og bror hjem ved 10 tiden, mens min mor blev herude og spiste tarteletter med os.. Vi kørte hende så hjem ved 14 tiden..

Aftenen i går blev brugt på at slappe af og pakke lidt af julepynten væk.. Vil gerne have det hele ned inden vi skal i gang efter juleferien på mandag, så der er jo ikke så mange dage tilbage at jule af i.. Men mon ikke vi nok skal nå det..

En af dagene kommer der nogle billeder fra nytårsaften, men blogger lige fra mobilen, så det må lige blive når jeg kommer på computeren 😊

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...