onsdag den 2. marts 2016

Der sker alt for mange ting

Ja, jeg har været mindre aktiv herinde den seneste uges tid, men der har ikke rigtig været overskud synes jeg ikke...

Men nu skulle der lige fordrives lidt tid.... Bent har været så uheldig at få et stykke kød i den gale hals, da vi spiste her til aften, og selv om han har drukket danskvand, så er det ikke lykkedes at få det til at komme hverken op eller ned, så jeg måtte ringe til lægevagten... De ville så gerne se ham, så vi måtte ringe efter min bror og spørge ham, om han gad og hente Bent og køre ham til lægevagten... Det gad han heldigvis godt, så de er næsten lige kørt... og så skal jeg jo have tiden til at gå imens... så jeg kunne jo passende få blogget lidt, imens jeg alligevel sidder oppe og venter :)

I går fik jeg at vide, at jeg, pga omstruktureringer, igen har fået ny advokat... men det gør nu ikke så meget... Tryg har nemlig godkendt vores ønske om speciallæge, så jeg har fået tid på Privathospitalet Mølholm tirsdag d. 15. marts... Det bliver virkelig dejligt at få det klaret, så jeg kan komme videre...

I går blev min aktivering også afsluttet... den udløb egentlig i sidste uge, men jeg var ikke sikker på, om den ville blive forlænget, men det syntes min sagsbehandler ikke var nødvendigt.... Hun mener, jeg har rigeligt at se til med alle de sygehusaftaler og sådan... så hun mener jeg skal koncentrere mig om, at få styr på det andet først... og så kan vi snakke om, hvad der videre skal ske senere...

Nu skal de næste 2 uger bare gå hurtigt... næste uge skal jeg jo til Gråsten, bliver spændende at se, hvad de siger dernede... og så hedder det Mølholm ugen efter :) det er virkelig dejligt, at jeg nu begynder at kunne se en ende på det hele...

På fredag har min lillebror fødselsdag.. han fylder allerede 29... og jeg er jo ikke blevet meget ældre *host host* :) vi skal så derhjem og fejre hans fødselsdag, skal nok blive hyggeligt..

Bent har ferie denne her uge, så vi hygger os herhjemme... altså lige med undtagelse af i aften, hvor der ikke er meget hygge over hans situation.. men så må jeg jo være lidt sød ved ham i morgen og pleje ham lidt... får det altid dårligt, når der er noget galt med ham... :)

Nå, må hellere komme ud og tage rugbrød ud af ovnen... kunne jo lige så godt bruge ventetiden fornuftigt og bage det rugbrød, som vi lavede dejen til tidligere...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...