mandag den 7. marts 2016

En ny uge skudt i gang

Så er en ny uge i gang... en uge, der for mit vedkommende, bl.a byder på et sygehusbesøg... skal en tur til Gråsten Sygehus på onsdag, og det glæder jeg mig på sin vis meget til... det bliver dejligt at høre, om de måske kan hjælpe mig videre i systemet...

Bent har været til møde i dag med sin jobkonsulent, så glæder mig til han kommer hjem og fortæller, hvad de har snakket om... ja, nu hvor jeg selv atter går hjemme, så kommer mine oplevelser igennem Bent :)

Vågnede tidligt i morges så jeg har udnyttet tiden med at få lavet lidt praktisk herhjemme i formiddag, og så kom min far og mor også lige forbi... og nu sidder jeg og nyder en kop kaffe og en ostehaps... der har været nok at se til weekenden igennem, så nu hvor jeg bare kan slappe af, så keder jeg mig egentlig lidt... men det siger de kloge mennesker jo også, er sundt indimellem :) Men så kan jeg jo altid fordrive tiden med at lave puslespil på Kom og Vind :)

Håber I alle er kommet godt ind i den nye uge...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...