fredag den 18. marts 2016

Endelig weekend

Det har været en travl uge.. jeg var på sygehuset torsdag, Bimmer havde fødselsdag onsdag og i går var jeg ved læge... Så jeg har set frem til weekenden, hvor vi ikke har nogen som helst planer, og vi dermed bare skal slappe af...

Kan godt mærke, at jeg har stresset lidt den her uge, så kroppen trænger til at slappe af... sov da også en stor del af dagen i går væk, så ja, det er nok ikke helt forkert at jeg har haft brug for at slappe af...

Bent pudsede vinduer i går, de trængte VIRKELIG også... så nu kan vi se ud igen... jeg har så overvejet, om jeg skal tørre støv af i dag, eller om jeg skal vente... skulderen har det ikke så godt, så jeg burde vente, men omvendt vil jeg jo også gerne have det gjort... Men nu må vi se, hvad jeg beslutter mig til.... Dagen er da heldigvis ung endnu :)

Håber I alle får en rigtig god fredag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...