søndag den 13. marts 2016

Nu oprettet i Fitness4you

Ja, min aktivering sluttede jo d. 24. februar, så derfor kommer jeg ikke længere i træningscenter via jobcenteret...

Bent er stadig tilknyttet træning, men jobcenteret har været så geniale, at de har flyttet træningen til et andet træningscenter... et crossfit center, og det er ikke lige sagen for Bent, som jo bruger det som genoptræning...

I torsdags besluttede vi os så for, at vi ville starte i Fitness4you her i byen... så vi gik ned og blev oprettet...

Pga mine hypermobile led, vil det være godt for mig, at komme ned og træne og på den måde opbygge lidt muskler til at støtte leddene... og så vil jeg jo gerne tabe mig lidt endnu, så jeg må jo arbejde for sagen...

Vi tog så ned og trænede en times tid torsdag aften, og så tog vi af sted omkring halvanden time i går... kan mærke det virkelig giver mig fornyet energi, og selv om jeg er øm af pommern til i dag, så får det mig stadig til virkelig at ville det... jeg er sikker på, at jeg nok skal få god gavn af det... altså nu er det ikke sådan, så jeg bruger alverdens maskiner... jeg går lidt på løbebånd (kan ikke holde til at løbe, da jeg får vildt ondt i højre fod), cykler på motionscykel og bruger et par af maskinerne, hvor jeg træner ben... lidt har også ret, og jeg kan jo altid øge mængden af træning når jeg har været indlagt og jeg dermed kan se, hvad jeg kan holde til...

Bare det at være kommet i gang er jo et skridt i den rigtige retning... :)  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...