mandag den 21. marts 2016

Påsken er over os

Så er vi allerede så vidt, at det næsten er påske... det kan man selvfølgelig også se herhjemme... fik i går fundet påskepynten frem, så nu er der rigtig påske her i den lille hjem :)

Det har været et vidunderligt vejr de sidste par dage, men i dag har det satme været koldt... jeg havde godt nok også svært ved at komme op af sengen i morges... blev liggende længe efter Bent var stået op...

I går aftes var jeg en halv time nede i træningscenteret... kunne ikke rigtig holde til mere end en halv times tid, men lidt har jo også ret.. lige nu handler det bare om at komme af sted og så om at være der den tid, jeg nu kan holde til... min fod driller SÅ meget for tiden, så de fleste dage bliver det til en halv times træning...

Aftenen bliver brugt på at hygge foran fjernsynet... der er forskellige ting, som vi plejer at se om mandagen, så vi slapper af :) I morgen skal Bent til læge, så der kan jeg lige hygge mig lidt herhjemme imens :)

Håber I alle har haft en god weekend, og er kommet godt ind i den nye uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...