torsdag den 14. april 2016

Dagen derpå

Havde en rigtig god fødselsdag i går... Bent havde været nede og hente rundstykke til mig, for selv om han skulle af sted, så skulle jeg ikke snydes for et rundstykke :)

Jeg nåede dog at stå op inden han skulle ud af døren, så jeg kunne også nå at åbne mine gaver inden han smuttede af sted i praktik... Jeg fik nogle skåle, som jeg havde ønsket mig, og så fik jeg de 2 første sæsoner af Badehotellet.. så det var jo udmærket...

Da Bent var i Kolding fik jeg bagt både boller og rugbrødslagkage til mine forældre kom herud i går aftes.. og fik så også gjort en del af aftensmaden klar, og så kunne jeg sætte mig ind i stuen, smække benene op og slappe lidt af...

Bent kom hjem ved 13:15 tiden og så sad vi og hyggede os lidt og fik ordnet de sidste ting inden mine forældre og bror kom herud...

Vi fik så lidt godt at spise og boller, lagkage, kaffe og varm kakao inden mine forældre tog hjem... smuttede så lige over til genboen med det sidste rugbrødslagkage inden dagen sluttede med Paradise Hotel... jeg gik så på hovedet i seng efter Paradise og sov nærmest inden hovedet ramte puden... ej okay fik nok lagt mig helt ned inden øjnene gled i, men overdrivelse fremmer forståelsen...

I morges sov jeg så til ved 9 tiden... Bents vækkeur ringede kl. 6:45, og da jeg havde slået det fra og sikret mig, at han var stået op, vendte jeg mig igen og sov stort set med det samme... var bare SÅ træt... men da jeg så skulle op på toilet kl. 9 kunne jeg lige så godt lette røven og stå op... valgte så at forkæle mig selv lidt og gik ned til bageren og hentede et rundstykke og et frisk franskbrød... de har noget, der hedder Stjernebrød, og det smager bare SÅ godt...

I aften var min mor og min bror, Bent og jeg ude ved min mormor... hun har fødselsdag i dag, så hun skulle ikke snydes for et besøg... så vi var ude og få kaffe og en masse lækker kage :) og nu sidder vi og ser Paradise Hotel... det bliver sgu skidt når jeg skal indlægges og ikke kan se det om aftenen... ej, nu må vi se... det kan jo være jeg er så heldig, at der også er andre der ser det, så jeg måske har en chance for at se det... ellers må jeg tage det på nettet, når jeg er hjemme i weekenderne...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...