søndag den 3. april 2016

En weekend i tænketank

Som jeg kort beskrev tidligere på ugen (i indlægget Så lad mig dog for helvede være) så har jeg på bloggens FB side fået nogle spydige beskeder, og jeg har derfor været lidt i tænketank her henover weekenden...

Tankerne har gået på, om jeg skulle oprette en anden blog og dermed en anden FB side, om jeg skulle slette FB siden permanent eller om der skulle andre ting til... og jeg er kommet frem til, at jeg lader alt være som tidligere... eller næsten alt... Har gjort, så jeg skal godkende kommentarer her på bloggen inden de bliver udgivet, for ved vedkommende er dum nok til at tro, at hun kan narre mig ved at skrive under andet navn, men jeg kan genkende måden hun skriver på....

Hun skal ikke få mig ned med nakken... så derfor åbnede jeg også bloggens FB side igen... hvis hun vil være stor i munden, så må hun jo sige det ansigt til ansigt til mig i stedet for at gemme sig bag en blokering på FB... Men ja, nogle menneskers ulogiske tankegang, skal man ikke forstå... jeg kan kun sige, jeg har medlidenhed over at vedkommende er så langt ude...

Men anyway, så håber jeg at I alle har haft en rigtig skøn weekend... :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...