lørdag den 14. maj 2016

Et par dage i familiens tegn

Både i går og i dag har vi haft besøg af mine forældre til spisning... i går havde mors moster fødselsdag... De bor her i Vamdrup, så vi havde aftalt, at mine forældre og min bror skulle komme herud og spise, og så ville vi allesammen gå hen og ønske tillykke med dagen, da vi havde spist...

Det gjorde vi så også, og det var helt vildt hyggeligt... det er altid en fornøjelse at være sammen med deres svigersøn, og det var det også i går... han kan seriøst underholde et hel selskab, så det blev til mange gode grin aftenen igennem...

I dag havde vi så inviteret dem herud og spise rester... de ringede så og spurgte om de måtte tage min ene onkel med, og det måtte de da selvfølgelig gerne...

De er så først næsten lige kørt hjem... og vi havde igen en hyggelig dag... vi sad og kiggede gamle billeder, og det er altid et hit :) jeg tager jo altså virkelig mange billeder (og ja, mener virkelig mange), så der er rigeligt at kigge på... Havde så også fundet en del af Bents gamle billeder frem, og det var absolut også et hit :)

Lige nu sidder vi og ser Eurovision song Contest... Nu kom Danmark jo altså ikke videre, og ej heller min favorit fra Irland, så jeg havde egentlig besluttet for at jeg IKKE ville se det, i ren og skær protest... men men men, man har jo et standpunkt til man tager et nyt, så jeg sidder da selvfølgelig og ser det :)

Nu må vi så se, hvem der vinder... og uanset hvad, så bliver der nok alligevel holdt noget igen næste år :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...