onsdag den 15. juni 2016

Der kom regn

Jeg havde godt nok set på mobilen, at der skulle komme regn ved 13 tiden i Vamdrup i dag, men da vi havde været i ABC ved 13:30 tiden var der ikke faldet så meget som en dråbe endnu... jeg lagde mig så en times tid, og da jeg så vågnede igen regnede, tordnede og lynede det til den store guldmedalje...

Det er længe siden, vi har fået SÅ meget regn på SÅ kort tid.... vi havde nærmest en hel svimmingpool ude på græsset... men helt ærligt, så er jeg lykkelig for det... vi har jo en hæk, som er ret ny plantet, så den har kun godt af alt det vand... Og det har resten af haven jo sådan set også :)

Lige nu er der stilstand, så vandet får lov til at trække ned i grunden.. det kunne godt se ud, som om der kommer mere vand inden alt for længe...

Håber ikke I er sejlet væk derude :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...