torsdag den 2. juni 2016

Jeg er her endnu

Kors, hvor har det været varmt de sidste par dage... det har simpelthen ikke været til at holde ud... har absolut heller ikke haft den store lyst til at sidde ved computeren i den varme, så derfor har bloggen stået helt og aldeles stille de sidste dages tid... men bare fordi man blogger, så er det jo heller ikke ensbetydende med, at man skal sidde ved computeren 24/7 365 dage om året... jeg har jo altså trods alt også et liv ved siden af :)

I dag har jeg været ved læge og få taget blodprøver... det er nu absolut ikke min yndlingsbeskæftigelse, men det går nu nok alligevel... nu er det da i hvert fald gjort.. så skal jeg ikke spekulere på det sådan lige med det samme igen...

Jeg er jo begyndt lidt kalorietælling, sådan lidt for sjov, for at se, hvor mange kalorier, jeg egentlig indtager i løbet af en dag... og jeg holder mig faktisk under, hvad jeg må indtage hver dag, så det er jeg egentlig lidt stolt af... nogle dage er selvfølgelig værre end andre, men i det store hele, så går det fint :)

Nu er det snart weekend... og vi har ikke  nogen planer, så den skal stå på afslapning herhjemme :) Det er altså heller ikke at kimse af sådanne weekender indimellem :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...