tirsdag den 21. juni 2016

Lægebesøg og havearbejde

Vågnede i morges ved at der stod en hund og kiggede på mig... en Bimmer, der syntes hans mor havde sovet længe nok, så jeg stod op og lukkede ham og hans kumpan (Shang) ud i haven... de fik lavet, hvad de nu skulle og kom så ind igen....

Jeg havde en voldsom hovedpine, så jeg lagde mig ind igen for at se om hovedpinen ville forsvinde... det skete dog ikke, så jeg lå egentlig bare under dynen og slappede af (dovnede den om man vil)... da jeg så stod op, fik jeg ringet til lægen.. Har et modermærke omme på ryggen, sådan lige ved kanten af BH'en, og det er begyndt at klø, så jeg måtte hellere bestille tid til at få kigget på det... De havde så en tid kl. 14 i dag, og den skyndte jeg mig at tage.. Bent skulle derhen kl. 13:30, så det passede jo fint med, at jeg kunne følges med ham derhen...

Jeg fik tjekke modermærket, og lægen mente det ser ufarligt ud, men hun kunne sagtens forstå, hvis jeg gerne vil have det fjernet, for hun kunne godt se det sidder et træls sted... Så jeg fik en tid til på tirsdag til at få det fjernet...

Da vi så var færdige smuttede vi lige ind i ABC og handlede et par småting inden vi atter gik mod Nørregade... vi blev så enige om, at vi lige så godt kunne benytte lejligheden nu, det var godt vejr, til at få klippet hæk... så et par timer senere var hækken klippet og alle grene smidt i sækker på mine forældres trailer... Det var godt nok noget af en omgang, men nu er haven pæn :)

Menuen herhjemme i dag var heldigvis nem... vi fik tarteletter med høns i asparges i går, og der var så meget tilbage, at der også var til i aften, så det passede jo helt fint...

Aftenen skal bruges på afslapning, og så skal vi selvfølgelig ned og træne.. vi har en målsætning om at komme derned hver anden dag, og indtil videre holder vi den... så skal det bare give gevinst....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...