mandag den 27. juni 2016

Ugens hurtige (uge 25)

Så er det atter tid til en omgang af de hurtige fra sidste uge:
 • Vi fik klippet hæk og smidt det hele væk.
 • Jeg har fået ryddet op og sorteret i mine bøger.
 • Det var Sankt Hans, og vi var henne ved spejderne og se bål.
 • Har haft en uge med enorm træthed, så jeg har været ret meget doven.
 • Er kommet lidt i gang med at skære til julekort.
 • Vi har holdt fast i at tage i træningscenter hver anden dag.

2 kommentarer:

 1. Flot I holder så godt gang i træningen :-)
  Med hensyn til din træthed, min mor har jo også PCS og jeg har købt nogle B12 vitamin stripes til hende, de skal ligge i munden og opløses ned i tungen, hvor blodet ligger ligeved og giver derved lidt mere energi.
  Ellers prøv med andet som kan peppe dig lidt op.
  Undgå for meget hjernegymnastik, det udtrætter nemlig meget hurtigt, når man har PCS.
  Knus og god bedring med mere energi :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som noget jeg må prøve. Jeg har simpelthen aldrig været så træt, som den seneste uges tid. Nogle dage har jeg sovet mellem 16 og 20 timer - har på ingen måde kunne holde mig vågen. Så jeg er absolut villig til at prøve næsten hvad som helst for at blive lidt mere frisk.
   Tak for tippet du er jo en sand engel at være stødt på :)

   Knus <3

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...