fredag den 8. juli 2016

Bryan Rice i Vamdrup

Ved ikke, hvor mange af jer, som har hørt om det musik koncept, der hedder Gang i Danmark... det bringer hver 3. uge et musikarrangement til lille Vamdrup.. Indtil videre har vi haft fornøjelsen af bl.a Marie Frank, Fede Finn og Funny Boys, Klaus & Servants og i dag var det så Bryan Rice, der var på programmet..

Jeg er stor fan af Bryan Rice, så jeg havde bestemt mig for, at jeg skulle ned på Torvet og høre ham i eftermiddag... og selv om det øsregnede, så kom jeg af sted... og jeg er overdrevent glad for, at jeg gjorde det...

Han synger simpelthen fantastisk, og så fik jeg jo også lige en mulighed for at høre et af mine yndlingsnumre - No Promises - live, så det var jo ren win-win :)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...