onsdag den 6. juli 2016

En aktiv dag

Bent så i går i Føtex reklamen, at de havde filmem "Sommeren 92" på tilbud til 30 kr, og den har han i længe snakket om, at han gerne ville se, så vi blev enige om, at vi ville smutte en tur til Kolding i dag og købe den..

Vi havde så bestilt en film til min lillebror, som så også var kommet i dag, så den kunne vi jo passende smutte forbi med, når vi alligevel skulle til Kolding...

Min bror hentede os på banegården, og så smuttede vi lige omkring Lidl for at få handlet... det er jo med at udnytte det, når vi har muligheden for at kunne handle de steder, vi ikke har her i Vamdrup... min mor spurgte så om ikke jeg ville med i en af genbrugsbutikkerne i Kolding, og det kunne jeg da godt - det kunne jo ske, de havde noget jeg lige kunne bruge.

Fik da så også fundet nogle forskellige DVD film, som jeg har ledt efter... så det var jo ikke dårligt...

Vi blev så inviteret til at spise med derhjemme, og menuen stod på stegt flæsk med nye kartofler, persillesovs og rabarberkompot... og det kunne vi absolut ikke sige nej til :)

Min far og min bror kørte så os hjem, da vi havde spist... kan godt mærke, jeg er enormt træt, når vi når hen sidst på eftermiddagen, så aftenerne er lange at komme igennem... men sådan er det jo bare :)

Lige nu ligger jeg inde på sofaen mens vi ser fodbold... jeg kan godt mærke, at øjnene bliver mindre og mindre.. men kampen skal ses, for det er  2 af mine yndlingsspillere, der spiller mod hinanden (Gareth Bale fra Wales mod Cristiano Ronaldo fra Portugal)... så jeg skal lige se den færdig inden sengen kalder :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...