lørdag den 16. juli 2016

Oh my god

Jeg er gået i gang med et større projekt (sådan ud af den blå luft)... har igennem et stykke tid irriteret mig over, at der var så mange kategorier herinde på bloggen, så jeg er gået i gang med at redigere i alle mine tidligere indlæg, for at få fjernet nogle af kategorierne..

Et større projekt, men mon ikke jeg bliver færdig på et eller andet tidspunkt :)

2 kommentarer:

 1. *Hahahahah* Det gjorde jeg også for noget tid siden. Fik fjernet omkring 10 kategorier, og synes det pyntede gevaldigt. :D Men når der er over 3000 indlæg, så kan det godt tage en lille uges tid. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror jeg fik fjernet omkring 6 kategorier :)

   Har heldigvis ikke så mange indlæg endnu, så det var dejligt nok at få det gjort (og lidt upraktisk at man er nødt til at slette kategorien i HVERT indlæg, fremfor at man kan slette kategorien ét sted og den så forsvinder i hvert indlæg) :)

   Nu er næste projekt så bare at fjerne billeder af Jessica, men hver ting til sin tid :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...