søndag den 28. august 2016

Mette A-Å anno 2016

Tilbage i januar 2014 lavede jeg et lignende indlæg (se det her).... siden dengang er der sket meget i mit liv, så jeg syntes det kunne være sjovt at lave et nyt....

Så her kommer Mette A-Å anno 2016:

August: Måneden, hvor vi i 2012 valgte at blive gift på dagen, hvor det var 68 år siden min farmor og farfar sagde ja til hinanden.

Bent: Manden i mit liv, manden jeg deler seng, efternavn og adresse med... Kunne også stå for Bimmer, den ene af vores elskede hunde.

Cincinnati Bengals: Navnet på mit absolutte yndlings NFL-hold.

Denver Broncos: Navnet  på et af de andre NFL-hold jeg holder med.

Elev: Jeg var ikke nødvendigvis en mønsterelev, da jeg gik i skole. Jeg havde svært ved mange fag, og jeg skulle af og til virkelig kæmpe mig igennem for bare at få middelkarakterer.

Familie: Min familie betyder ALT for mig... Både den familie vi har herhjemme (Bent, hundene og jeg selv), men også den familie, som involverer mine forældre og alle andre.

Gråsten Gigthospital: Her blev jeg indlagt 14 dage i foråret 2016 i håbet om, at de kunne finde ud af, hvad problemet med min skulder var, da ingen andre specialister havde kunne hjælpe mig. I Gråsten fandt de dog hurtigt ud af, hvori problemet lå, og det er derfor jeg nu går til Genoptræning.

Handelsstudent: Jeg blev handelsstudent, da jeg bestod en HH i 2002.

Is: For mig er det først rigtig sommer, når jeg har fået en gammeldags isvaffel med guf. Pyt med, om der kun er 1 kugle i, bare der er guf på.

Jul: Det kommer nok næppe bag på nogen, at jeg nævner netop denne højtid under J. Jeg elsker julen og alt, hvad den indebærer (sådan næsten da). Julen er hjerternes fest og en højtid, hvor man skal hygge sig. Desværre er julen for mange, gået hen og er blevet den mest stressende tid på året. Men ikke for os her på matriklen. Vi starter julen allerede i november, hvor vi begynder at bage og gøre alt klar, så vi ikke skal  bruge december på at løbe forvirrede rundt.

Kronisk hjernerystelse: En diagnose, jeg fik stillet sidste år, efter jeg i januar 2015 faldt på et fortov, der ikke var saltet eller ryddet for sne. Det kostede mig en hjernerystelse (som jeg stadig har gener fra) samt en beskadiget skulder, som også stadig er et problem for mig.

Lund: Efternavnet, som jeg har haft siden jeg blev døbt. Bent og jeg valgte ved vores bryllup at tage mit mellem- og efternavn, da Bent mente Nicolajsen var en tand for kedeligt i forhold til Doctor Lund.

Mølby: Navnet på den lille sønderjyske by, hvor Bent og jeg mødtes til en chatfest tilbage i 2007.

Nørregade: Navnet på den gade vi bor i.

Opel Kadett: Min første bil var en rød Opel Kadett 1,4i fra 1991. Det var en dejlig bil, som transporterede mig vidt omkring i lille DK. Den måtte overgå til skrotning i 2008 efter 3 gode år.

Pretty Little Liars: Navnet på en af mine yndlingsserier.. selv om jeg efterhånden har set den nogle gange, kan jeg stadig se den igen og igen.

Quiz: Jeg elsker quizzer i mange afskygninger, og jeg sidder gerne og gætter med, når jeg ser en eller anden quiz i fjernsynet.

Ringe: Jeg har to ringe, som jeg altid går med. Den ene er (logisk nok) min vielsesring. Den anden er en ring, jeg har arvet fra min farmor. Hun gik altid med den, og det var hendes ønske, at jeg skulle have den, når hun ikke var her længere. Da jeg fik den, var den lidt for stor, men da jeg så kunne passe den, begyndte jeg at gå med den, og så har jeg altid haft den på siden.

Skiveren Camping: Campingpladsen, hvor jeg første gang var med mine forældre i sommeren 1990. Siden da er der kun max 2 år, hvor jeg ikke har været der.  I 2012 gik vores bryllupsrejse også til netop Skiveren, hvor vi havde lejet en campingvogn.

Telefon: Jeg er ikke typen, der konstant snakker i telefon. Hvis jeg snakker fx en time, så er det ved at være for meget synes jeg, for så mister jeg koncentrationen og kan ikke rigtig fokusere på, hvad der bliver sagt i den anden ende.

USA: Har været i USA en enkelt gang i mit liv. I 2001 var vi på studietur i New York. En fantastisk oplevelse, og så nåede vi at se det gamle World Trade Center med tvillingetårnene.

Vamdrup: Byen, jeg flyttede til, da jeg flyttede hjemmefra. Og det er også byen, hvor Bent og jeg har boet sammen af flere omgange. Det er byen, hvor vi blev gift.

X-men: Filmene, jeg aldrig havde set, før der en dag var en i fjernsynet og Bent tilfældigvis slog over på den. Jeg blev fanget med det samme, og siden ser jeg dem, hver gang de bliver vist.

Ynkelig: Jeg hader virkelig folk, der konstant ynker og søger medlidenhed. Altså, når  man er syg må man gerne være ynkelig (det er jeg sgu også selv indimellem), men dem, som konstant mener de har det ih og åh så hårdt, dem giver jeg ingenting for. Hvis man har det så hårdt, skulle man måske prøve at kigge lidt på sig selv, og se om det måske er ens selvopfattelse, der først og fremmest trænger til en justering.

Zoo: Hvor underligt det end lyder, så har jeg faktisk aldrig været i Zoologisk have... jeg vil gerne, men har aldrig fået det gjort.

Æbleskiver: Jo egentlig en jule-spise, men  her i huset kan vi altså sagtens spise dem hele året rundt. Vi bager selv æbleskiver, så det er jo ingen sag at snuppe en pose fra fryseren, smide dem i ovnen og så er der guf indenfor kort tid - selv midt om sommeren.

Ønsker: Jeg har især ét stort ønske, som jeg inderligt beder til, bliver opfyldt, men om det nogensinde sker, det må tiden jo vise.

Åleslank: Noget jeg absolut aldrig bliver... snarere tværtimod.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...