onsdag den 31. august 2016

Morgenstund har guld i mund

I hvert fald den morgen, hvor det ligesom i dag er pengedag :)

Vågnede før kl. 8 (det er efterhånden blevet en vane), og lå så lidt inde under dynen... vi gik en god lang gåtur med hundene sent i går aftes, så de var pænt trætte - både i går aftes og her til morgen... Kaldte ganske vist på dem begge to, da jeg ville lukke dem ud i haven, men ikke en dyt skete der... de åbnede øjnene, løftede hovederne og kiggede på mig, men lagde sig så begge to ned igen - som om de ville sige: "Niks mor, du kan lige tro det er løgn det der" - og så sov de videre...

Jeg kom så i tøjet, for ville lige smutte ned efter et rundstykke, og det blev så lige til en hurtig indsamlingsrunde i Pokémon GO (vi har 3 PokéStops sådan lige her omkring torvet), inden jeg vendte næsen mod matriklen her igen...

Da jeg åbnede døren herhjemme igen, var der stadig ingen hunde, der ville ud... men fik dem da alligevel til at reagere ved at skramle lidt med bagerposen, og da de så alligevel var ude i køkkenet, kunne de jo lige så godt lige bevæge sig udenfor... og straks de kom ind, var Shang væk igen... Han havde jo så indtaget min seng ved siden af Bent, for han mente bestemt ikke, det var tid til at stå op endnu... ak ja, de kære hunde... Bimmer ligger så ved siden af mig nu og snorker, når han altså ikke lige skal holde øje med, om mit rundstykke ganske uprovokeret forlader tallerkenen...

Lige nu venter jeg så bare på at kaffemaskinen får brygget min morgenkaffe færdig... har drukket en kop kamillete, så nu må det være på sin plads med en kop god sort kaffe :)

Senere skal jeg lige over og have handlet, og så spurgte min kære mor, om vi ville med til Tyskland senere, og det kunne vi da godt.. Så dagen i dag skal også nok blive brugt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...