mandag den 22. august 2016

Perfekt afslutning på et godt OL

I aften er OL slut, og for Danmarks vedkommende sluttede det på den bedst tænkelige måde... Vores danske håndboldherrer vandt nemlig guld. 

De slog ærkerivalerne fra Frankrig... Og for dælen, hvor havde franskmændene godt af det! 

Danmarks kvindehold har jo en ok statistik når det kommer til OL (i år var de dog ikke kvalificerede), men herrerne er aldrig kommet længere end til kvartfinalerne, så bare det, at de i år kom i semifinalen var jo en klar forbedring. Og at de så slog Polen i semifinalen og så også Frankrig i finalen er jo simpelthen fænomenalt. 

Jeg kan kun sige, jeg er stolt af at være dansker. Stolt af alle de præstationer de danske atleter har leveret under OL. 
2 kommentarer:

 1. Det var sådan en fed kamp og hold nu kæft de spillede en flot kamp begge hold. Heldigvis var Danmark bare de bedste denne gang og de fortjente virkelig det guld.

  Perfekt afslutning på OL.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var simpelthen klassekamp... jeg er pænt glad, for at der ikke bor nogen lige omkring os, så der ikke var nogen, der kunne blive generet af mit råberi under kampen (og da også under de tidligere danske kampe) :) Endelig fik spillerne deres guldmedalje :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...