tirsdag den 6. september 2016

Den genoptræning gør træt

Jeg var til genoptræning i dag, og det var satme godt nok hårdt... vi havde noget cirkeltræning i dag, og skal love for, at min skulder kom på arbejde... der gik ikke lang tid, før skulderbladet smuttede ud af sin normale position og skulderen føltes som om den brændte...

Den ene fysioterapeut roste mig, og sagde at hun kunne se, at der var fremskridt, men jeg kan virkelig ikke selv føle noget som helst fremskridt.. jeg kan ikke lave mere uden at det gør ondt, og skulderen bliver stadig lige så varm, som den hele tiden er blevet... men anyway, så er genoptræningen jo da i hvert fald gældende indtil en gang i oktober, så der er da en måneds tid endnu inden der skal vurderes, hvad der skal ske videre hen...

Indtil videre skal jeg i hvert fald bare holde fast i træningen herhjemme og på skulderhold... så må jeg jo bare indimellem bide smerterne i mig.. ej, jeg siger til fysioterapeuterne undervejs, hvordan det er, og det er de nu egentlig ret gode til at tage hensyn til... det skal de jo også..

Men i hvert fald har træningen i dag gjort mig fuldstændig helt og aldeles mørbanket, jeg er simpelthen SÅ træt her til aften og har SÅ ondt.. så jeg har overvejet at tage mine aften piller om lidt og så hoppe i seng...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...