lørdag den 10. september 2016

Et par grunde til at jeg elsker september

Ja, det er jo ingen hemmelighed, at kalenderen siger september... herhjemme elsker vi september måned, og det er der flere grunde til...

  1. NFL sæsonen starter efter at have ligget stille siden februar. Sæsonens første kamp blev spillet natten til i går, men sæsonen starter sådan for alvor i morgen ved at der spilles hele 3 kampe - den første med kampstart kl. 19. Vi ser jo så meget NFL som overhovedet muligt herhjemme, så når der er spillet Super Bowl i februar, er ventetiden MEGET lang indtil sæsonen går i gang igen.
  2. Vild med Dans starter op på ny. I går startede denne sæson af Vild med Dans, og det ser vi altså hver eneste fredag herhjemme (selv Bent ser det). Jeg har ikke selv den fjerneste danserytme i kroppen, men jeg ELSKER at se det. Og indtil videre har niveauet i år virkelig overrasket mig, selv om det "kun" var 6 ud af 12 pardanse vi så i går.
  3. Senere på måneden starter den danske ishockey liga, og det er jo absolut også et must herhjemme at se de kampe, de viser i fjernsynet. Vi holder selvfølgelig med SønderjyskE her på matriklen, men også hold som Aalborg Pirates og Frederikshavn Whitehawks er blandt favoritterne.
  4. September er også måneden, hvor den danske håndboldliga starter op igen efter sommerferien. Selv om vi absolut ikke altid er enige, så skal vi da også se så  mange kampe som muligt. Når det ikke lige går det hold vi holder med, helt som vi gerne ville have det til, så er der ingen grænser for, hvilke ord der kan komme om dommerne, men sådan er det at være engageret sportsfan :)
Så ja, vi har en yderst god måned i vente :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...