mandag den 26. september 2016

Monday Monday

Ja, det er atter mandag... en ny uge er gået i gang, og ja, det er den sidste uge i september... kan slet ikke forstå, at vi skriver oktober sidst i denne uge...

Forleden var der 3 måneder til juleaften, altså kun 3 (!!!!) måneder... det er jo slet ikke til at fatte, hvor dette år er blevet af..

Synes godt tiden må begynde at gå bare en anelse langsommere.. men det sker sgu nok ikke....

Har lige set vejrudsigten, og der sagde de, at efteråret er på vej, men at det kommer til at vare lidt endnu, inden det sådan for alvor er her... kan ikke mindes, hvornår det sidst har været bare en anelse i nærheden af det varme efterår, vi indtil videre har haft den forgangne måned...

Men mon ikke nok, det vender på et eller andet tidspunkt... det tror jeg :)

Dagen i dag skal bruges på afslapning... i morgen skal jeg både til gynækolog samt genoptræning, så der bliver nok at se til... i weekenden havde jeg et uheld pga skulderen, så det skal jeg lige have snakket med dem om i morgen... Jeg skulle hælde vand i hundenes skål, og mens jeg står med skålen og skal sætte den ned i stativet, var det som om skulderen gik af led helt oppe ved skulderlåget, så jeg tabte skålen, og så var der ellers vand over hele køkkengulvet, og siden det har jeg haft så sindssygt ondt... så nu må vi se, hvad de siger til genoptræning i morgen... føler ikke rigtig, jeg får det ønskede ud af det, men det kan jo selvfølgelig være det ændrer sig.. men nu må vi se :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...