mandag den 31. oktober 2016

2 måneder tilbage

Da jeg vågnede i morges lå jeg og funderede lidt (det er både godt og skidt at ligge i sin seng og tænke om morgenen) :)

Det er slet ikke til at forstå, at der nu kun er 2 måneder tilbage af år 2016.. Føler lige året er startet, og nu er det sgu snart slut...

Jeg føler ikke rigtig, jeg har opnået særlig meget i det forgangne år, og alligevel har der jo været fart over feltet det meste af året.. jeg har været en hulens masse undersøgelser og behandlingsformer igennem, så nu, hvor jeg ved, at der stort set næsten "kun" er smertehåndteringen tilbage, begynder jeg at slappe af til en hvis grad... der er ikke meget mere, jeg kan gøre....

Vi har lige fået købt den sidste adventsgave til min far i dag sammen med den sidste kalendergave til min bror. Hundenes pakkekalender er også færdig.. jeg mangler  gaver endnu til Bent (hvad sker der lige for, at han er færdig før mig), og så er vi også ved at være færdige :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...