mandag den 24. oktober 2016

En positiv mandag

I dag skulle Bent til møde på jobcenteret... han fik i august ny sagsbehandler, og det var så første gang i dag, at han skulle møde hende..

Han spurgte så i går, om ikke nok jeg ville være sød at tage med. Og selvfølgelig ville jeg det (selv om det var ensbetydende med, at jeg skulle tidligt op i dag.

Vækkeuret ringede 8:30, og jeg kan godt sige jer, jeg var LANGT væk i drømmeland på det tidspunkt.. havde ikke sovet mere end måske 3 timer i nat, så havde allermest lyst til at vende mig om på den anden side og sove videre... men jeg kom dog op...

Vi tog så med toget til Kolding, og eftersom vi havde en hel time inden vi skulle være på jobcenteret, så gik vi igennem byen og op mod jobcenteret. Vi gik så ind omkring kirkegården, hvor min farmor, farfar og faster ligger, og hold kæft, hvor er der nogle flotte træer deroppe - rigtig efterårsfarvede træer.


Men nå, vi kom så op til jobcenteret, og jeg siger jer, hende sagsbehandleren er flink. Udover den sagsbehandler, jeg selv har, har jeg kun tidligere mødt én sagsbehandler, jeg har følt mig så tryg ved, som ved hende. Og Bent havde det på præcis samme måde. Han har haft nogle uheldige episoder med jobcenterets ansatte, så dette var virkelig en positiv oplevelse for ham.

Samtalen tog kun en halv times tid, men ingen af os gad skynde os ned til toget (vi ville have en halv time til at nå det, og ellers kunne vi tage det næste halvanden time senere), så vi valgte at tage den med ro, og så gå og hygge os.

Vi var så en tur i Imerco og kigge.. Bent havde et gavekort derned til, så vi købte nogle Trip Trap nisserikker (no surprise), så nu mangler vi kun fra 2 år, og så har vi dem alle.

Da vi kom hjem, ville jeg lige ligge og slappe lidt af, men endte alligevel med at falde i søvn og sove næsten 3 timer. Ved ikke, hvad jeg har lavet, men jeg har så ondt i min venstre fod, så jeg kan snart ikke støtte på den. Det var der allerede, da vi gik tidligere i dag, men det er blevet værre. Så jeg har en støtteforbinding på, og så håber jeg den er bedre i morgen.

Her til aften har jeg ligget på sofaen under min dyne og bare set fjernsyn. Det var, hvad jeg havde brug for i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...