onsdag den 26. oktober 2016

Gevinst fra Dragsbæk

Ved ikke, om I har set at Dragsbæk her udgivet en ny serie bageprodukter.... men det har de altså... en nat i sidste uge, hvor jeg ikke kunne sove, lå jeg og lurede rundt på Facebook, og faldt så over en konkurrence Dragsbæk havde, hvor man kunne finde et bagekit. Der ville blive udtrukket 5 vindere fredag, så jeg tænkte at det jo ikke kunne skade at deltage, så jeg svarede på spørgsmålet og lukkede så ned...

Fredag eftermiddag fik jeg så en mail fra Dragsbæk om, at jeg var en af de heldige, så jeg skulle sende min adresse, og så ville gevinsten blive sendt til mig...

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har vundet en konkurrence, så jeg var jo helt oppe og ringe over det... i går kom min gevinst så, og jeg blev på ingen måde skuffet.

Bagekittet indeholder:

2 pakker kgecreme
1 flaske flydende bage- og stegemargarine
1 pakke wienerbrød- og croissant margarine
1 bagespray
1 pakke bage- og stegemargarine.

og så var der også et hæfte med opskrifter med...

Alt i alt synes jeg det er en rigtig fin gevinst.. Og jeg glæder mig virkelig meget til at få afprøvet produkterne. Har en idé om at noget af det skal afprøves i forbindelse med julebagningen, så det skal nok blive rigtig godt.

2 kommentarer:

 1. Ej hvor lækkert, dejligt at være lidt heldig engang imellem.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var vildt skønt at vinde noget for en gangs skyld :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...